Maksutavat

Verkkokaupassamme toimivat maksutavat: Verkkopankkimaksut, Smartum-mobiili, E-passi sekä Edenred-korttimaksu

Paikan päällä asiakaspalvelun ollessa avoinna: pankkikortti, käteinen, Smartum, E-passi, Edenred

Vakiovuoroille on mahdollista valita maksutavaksi Lasku

​​​​​​​

Ohjeet Edenred maksuihin verkkokaupassa:

Edenred-kortti on Mastercard-pohjainen maksukortti. Kortinhaltija voi tehdä Edenred-verkkomaksun valitsemalla verkkomaksuvalikosta Mastercard-vaihtoehdon ja käyttäen maksukortin etupuolelta löytyvää korttinumeroa ja voimassaoloaikaa sekä takaa löytyvää CVC-numeroa.


Eli jos haluat maksaa Edenred-kortilla ostoksesi verkkokaupassamme:

1. Lisää haluamasi varaukset/tuotteet ostoskoriin

2. Siirry Kassalle

3. Valitse maksutavaksi Verkkomaksu ja siirry maksamaan

4. Verkkomaksuista löydät vaihtoehdon Mastercard, Klikattuasi siitä syötä Edenred-korttisi tiedot.

5. Kun kortin tiedot on syötetty, paina Maksa.Kun maksat ostoksiasi verkkokaupassa, seuraa verkkokaupan ohjeita. Älä sulje selainta liian aikaisin, ennen kuin järjestelmä ilmoittaa, että maksusi on onnistunut ja saat tilausvahvistuksen.

Mikäli olet varaamassa pelivuoroa, mutta et saanut tilausvahvistusta voit tarkistaa omista varauksistasi onko tekemäsi varaus onnistunut.

Omiin varauksiisi pääset menemällä varaamasi lajiin ja klikkaamalla VARAUKSET laatikosta, jonka löydät varauskalenterin yläpuolelta.


Maksupalveluntarjoaja:

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com