Maksutavat

Verkkokaupassamme toimivat maksutavat: Verkkopankkimaksut, Smartum-mobiili, E-passi sekä Edenred-korttimaksu

Paikan päällä asiakaspalvelun ollessa avoinna: pankkikortti, käteinen, Smartum, E-passi, Edenred

Vakiovuoroille on mahdollista valita maksutavaksi Lasku

​​​​​​​

Ohjeet Edenred maksuihin verkkokaupassa:

Edenred-kortti on Mastercard-pohjainen maksukortti. Kortinhaltija voi tehdä Edenred-verkkomaksun valitsemalla verkkomaksuvalikosta Mastercard-vaihtoehdon ja käyttäen maksukortin etupuolelta löytyvää korttinumeroa ja voimassaoloaikaa sekä takaa löytyvää CVC-numeroa.


Eli jos haluat maksaa Edenred-kortilla ostoksesi verkkokaupassamme:

1. Lisää haluamasi varaukset/tuotteet ostoskoriin

2. Siirry Kassalle

3. Valitse maksutavaksi Verkkomaksu ja siirry maksamaan

4. Verkkomaksuista löydät vaihtoehdon Mastercard, Klikattuasi siitä syötä Edenred-korttisi tiedot.

5. Kun kortin tiedot on syötetty, paina Maksa.Kun maksat ostoksiasi verkkokaupassa, seuraa verkkokaupan ohjeita. Älä sulje selainta liian aikaisin, ennen kuin järjestelmä ilmoittaa, että maksusi on onnistunut ja saat tilausvahvistuksen.

Mikäli olet varaamassa pelivuoroa, mutta et saanut tilausvahvistusta voit tarkistaa omista varauksistasi onko tekemäsi varaus onnistunut.

Omiin varauksiisi pääset menemällä varaamasi lajiin ja klikkaamalla VARAUKSET laatikosta, jonka löydät varauskalenterin yläpuolelta.


Maksupalveluntarjoaja:

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com


Toistaiseksi voimassa olevan jäsenyyden korttiveloitus

VismaPay

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Visma Payments Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Visma Payments Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa maksukortilla (credit/debit). Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, Edenred-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)
Postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta